8 Mart 2014 Cumartesi

Renkli Çekilişim Sonuçlandı:)




Merhabalar:) Çekilişimi yaptım ve kazanan bir asıl bir de yedek isim belli oldu. 

Kazanan Asil: nuray beyaz  Yedek: deniz sudagidan

Çekiliş sonucuna  BURADAN   ulaşabilirsiniz.

Sevgili  Nuray Beyaz tebrik ediyorum. Bu güzel hediye paketinin içindekileri güzel günlerde kullanmanı diliyorum. Bana 12 Mart 2014 tarihine kadar '' mutluikizannesii@gmail.com'' mail adresimden ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini iletmen gerekiyor. 12 Mart 2014 tarihine kadar bana ulaşmazsan şans Deniz Sudagidan' a geçiyor.

Bu güzel hediye paketini hazırlamamda bana destek olan www.renklisiparis.com ' a çok çok teşekkür ediyorum. Mutlaka sitelerini ziyaret edip birbirinden güzel ürünlerini incelemenizi tavsiye ediyorum..

Bloguma üye olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla beni destekleyen herkese çok teşekkürler. Bana niye çıkmadı diyenler, şans diyelim:) Başka bir çekilişte buluşmak üzere diyorum.. Sevgilerimle.. 

4 yorum:

  1. kaçırmışım ne kadar güzel bir çekişişmiş. Yedek yusufla yunusun annesi olmuş. Kısmet diğer çekişişe. Ben de bloğumdaki çekilişe beklerim. : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz:) evet kısmet başka çekilişlerde görüşürüz inşallah. Blogunuza bakacağım ve katılacağım çekilişimize seve seve:)

      Sil
  2. şans bana güldü sonunda çok mutluyum :D teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil