22 Kasım 2013 Cuma

güzel bir merhaba:)

Merhaba. Bloguma başlarken güzel bir niyet oluşturmak istiyorum. Bu blogun öncelikle kendimin sonra canlarım ikizlerimin daha sonra tüm üyeleriyle ailemin ve son olarak bütünün hayrına olmasına niyet ediyorum. Güzel bebeklerimin güzel şansları benimle olsun..Herkese güzel bir merhaba. Ben mutlu bir ikiz annesiyim:) Şükürler olsun..

6 yorum:

  1. Yazılarınızı beğeniyle takipçisiyiz:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba şuan tüp bebekle 2 embriyo transferimin 10.gününde, umutlu ama bazen karamsar, dualarla-yatarak geçen günlerde keşfettim blog sayfanızı...Umarım 2 gün sonra ikiz bebek sahibi olabileceğimi öğrenir ve sağlıkla kucağıma alır sizin gibi mutlu ikiz annesi kervanına katılırım :) Annelerin duaları daha çok kabul olur derler..Önce duanıza ve eğer ikizlerim bana - hayata tutunursa tecrübelerinize ihtiyacım var..Sevgiler..SY

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy hadi inşallah!! Allah yardımcınız olsun ikiz ya da tek farketmek size nasip etsin anneliği.. Sizin yerinize heyecanlandım birden. Aramızda mutlu bir ikiz annesi daha görmekten çok mutlu oluruz elbette. Kolaylıklar diliyorum ve dualarım sizinle.Teşekkürler ilginize. Sevgiler..

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Yarın benim için büyük gün...2. denemem ve test anı çok heyecanlı...Allah isteyen herkese nasip etsin...Zormuş...İnsan yaşamadan anlamıyor...Transfer gününden test anına kadar umutla severek , konuşarak,kucağınıza aldığınız anı hayal ederek geçiriyor...1.denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı..ilk test pozitifti ama 2 gün sonra değerlerim düşmüştü...Umudumu ve vakit kaybetmeden 1.5 ay sonra bu sefer dondurulmuş embriyolarımı 2 tane olarak transfer ettik...Tek yapabildiğim dua etmek...İnşallah pazartesi günü yükselen değerlerimi size yazabilirim...Sevgilerle..SY...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka haber bekliyorum:) sonuç pozitif olursa hamile yastığımı göndermek isterim tabi kabul ederseniz. İki buçuk ay kullandım. İsterseniz gönderirim. Hayırlı haberler duymak dileğiyle. Sevgiler.

      Sil