29 Kasım 2013 Cuma

Aramızda Kalsın, İkiz Anneleri de Dizi İzler


Bu sezon dizilerinin içinde kaçırmadan izlediğim dizilerden biri Star Tv' de yayınlanan '' Aramızda Kalsın '' adlı dizi. Her perşembe çocuklar uyutulur; çay kahve hazırlanır ve televizyonun karşısına geçilir. Hani bir reklam var şu an tam olarak ne reklamı olduğunu hatırlayamadığım. Anne her işini bitirir televizyonun karşısına geçer; bir anda zil çalar, bebek ağlar, elektrik kesilir.. Ben de perşembe akşamları olabilecek tüm engellere karşı önlemlerimi alıp çocukları babalarına devredip dizimi izliyorum. 


Dizide kalabalık bir ev hayatı ve bu kalabalık ortamda hep mutlu olabilen bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Oldukça doğal, bol bol güldüren, eğlenceli bir dizi. Dizi de hem aile sıcaklığını hissedebiliyor hem de ağlamak yerine gülüyorsunuz.  Herkesin biribirine sırlar verip '' Aramızda Kalsın '' dediği ancak o sırların hiç saklanamadığı güzel olaylar yer alıyor. Dizide kesinlikle favori karakterim Hüsne. Binnur Kaya her zamanki gibi muhteşem bir rol sergiliyor. Hüsne' nin eşiyle olan diyalogları çok komik. Geçen hafta adaya gittikleri sahnelere çok gülmüştüm. Hüsne ve Hatçik' in adaya giderken yolda yemek için hazırladıkları yolluklar çok komikti. Bir de Hüsne' nin Ceylan' ın köpeğini kaybettiği sahneler. Arifenin terlikleri çok güldüğüm sahnelerden bir diğeri. Bugünkü bölümde halalar ve Hüsne' nin stres atması da görülmeye değerdi. Uğur Yücel yine babacan ev reisi rolünde. Oyunculuğuna yorum yapmaya gerek yok sanırım. Bütün karakterler çok güzel aslında. Arife, Mahir, halalar, çocuklar, Civan ve tabi Yadigar. Gökçe Bahadır bence bu diziyle oyunculuğunu bir kez daha gösteriyor. Önceki dizilerde oynadığı karakterlerle çok farklı olan Yadigar' ı başarılı bir şeklide canlandırıyor.


Bu diziden tek şikayetim var o da diziyi izledikten sonra canımın lahmacun, kebap, çiğ köfte çekmesi. Geçen hafta tam yatacağım  gözümün önüne Adana kebap geliyor. Hafta sonu kebapçı da buldum kendimi. Sanırım kebapçılara yarayacak bu dizi. Bilinçaltınıza yerleşiyor o sürekli yemek yedikleri masa görüntüleri. Bilinçli mi acaba?  Aramızda Kalsın' ı henüz izlemeyenler varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Star Tv' de perşembe akşamları saat 20:00'de yayınlanıyor. Haftanın yorgunluğunu stresini bu diziyi izleyerek atabilisiniz. Herkese bu dizideki gibi sıcak ilişkilerin olduğu, herkesin birbirini koruyup kolladığı, aynı ortamda eğlenerek konuşabildiği ama arada kalacak, saklanacak sırların olmadığı bir aile diliyorum. Sevgiler..



2 yorum:

  1. Hüsne'nin otel odasının kapısında ki mercek görüntüsüne bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. Hüsne bu. Her hali güzel kadın. Ceylan ona benziyormuş:)

    YanıtlaSil